Mange af forårsnyhederne er kommet
hjem kig ind og bliv inspireret...

Stort udvalg i Jeans fra Laurie, Jensen, Anna Montana, Micha, Cecil m.m.

Jeans til alle former...

Laurie jeans...

FLAD MAVE GOD RØV...

FANTASTISK PASFORM MAN IKKE KAN LEVE UDEN NÅR MAN FØRST HAR PRØVET.

Modellerne Emma og Alice Magic Slim er af mange kendt fra populære  tv-spots. Emma som” ups-buksen,  du mærker ikke du har bukser på , og Alice under sloganet ,,Flad mave og god røv''
LauRie er kendt for sin høje kvalitet og gode pasformer.

Jeans der føles som skræddersyet til din
krop takket været et unikt pasformsystem

Din garanti for hudvenligt tøj

Som det første kvindelige brand i Danmark og det andet i hele Skandinavien, modtog LauRie i 2016 Oeko-Tex 100 certifikatet – verdens førende test- og certificeringssystem for tekstiler. Denne certificering betyder, at alt tøj fra LauRie er testet fri for sundhedsskadelige kemikalier, der kan mistænkes for at være allergi- eller kræftfremkaldende. Det er din garanti for, at tøj fra LauRie er hudvenligt, og at der ikke er anvendt skadelige stoffer i forbindelse med vores tøjproduktion. Det gælder alle tøjets dele fra tråd, knapper og lynlåse til det færdige produkt, der kan købes i butikkerne.

Hos LauRie forsøger vi hele tiden at forbedre vores virksomhed og med Oeko-Tex certificeringen føler vi, at vi har taget et stort skridt i retning af en 100% bæredygtig produktion.

Vi tror på, at vi alle som forbrugere har et valg, men vi mener, at vi som virksomhed har pligt til at gøre en forskel.

 

 

Nyt Nyt Nyt  Nederdele fra Laurie i super god pasform

ANNA MONTANA

Anna Montana - Bukser med stil og komfort

Anna Montana er moderne jeans med en perfekt pasform. Anna Montana er bukser til kvinder, som lægger vægt på mode og komfort. Køb bukser fra Anna Montana allerede i dag og oplev, hvilken fornøjelse det er, at bære dem.

Butik Helle Kongegade 22, 5600 Nyborg tlf: 65 31 50 60

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk