Mange af forårsnyhederne er kommet
hjem kig ind og bliv inspireret...

 

NYHED Cream er idag et international mærke med stor personlighed. Mærket er til pigen med stil lidt udover det sædvanlige, elsker glade dage, livet og glæde. Hun bruger sit tøj til at afspejle hendes helt egen personlighed. Hun ændrer ofte garderoben med de seneste designs og trends. 

Cream er derfor lig med designer tøj til gode priser. Med Cream kan hun udvælge tøj fra et bredt koncept brand med alt fra smarte toppe over flotte kjoler og til lækkert overtøj. Hver sæson kommer der masser af nye accessories lavet så de passer til kollektionen og passer til tendenserne der er oppe i tiden, for at give kollektion det sidste og perfekte touch af gennemtænkt design, helt ned til mindste detalje. Så vel som at have en romantisk sans for stil som simpelthen udskiller personligheden, er Cream piger super feminine i deres tøjvalg til både hverdag og fest. Hun fremhæver denne stil med klassisk romantik kombineret med udsmykning, glimmer og luksus detaljer. 

Cream blev lanceret i foråret 2004 og blev hurtigt en succes. Siden da har kollektionerne vokset sig større og større hver sæson. Cream er idag repræsenteret på 14 internationale markeder og tilføjer konstant nye markeder, sælgere og agenter.

 

Butik Helle Kongegade 22, 5600 Nyborg tlf: 65 31 50 60

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk